Właśnie kupiłem kartę doładowującą Heyah i ku mojemu zdziwieniu nie można doładować konta.Gdy próbujemy doładować konto przez telefon ,to po chwili pojawia sie komunikat Błąd Wewnętrzny.Ale gdy próbujemy doładować konto przez internet, pojawia się komunikat "nieprawidłowy kod doładowujący" .
Pozwoliłem sobie zadzwonić do biura obsługi i pierwsze co usłyszałem to informacja na temat "już nad tym pracujemy"
Czyżby Heyah "dogoniła" Plusa jeśli chodzi o problem z doładowaniem? )
Myśle ,że wkrótce się przekonamy
_________________ "Jeżeli nie możesz sprawić by działało dobrze - spraw chociaż by dobrze wyglądało"
Bill Gates
Wydrukami z terminala czy zdrapkami? Czy elektronicznie? Bo karty za piątaka niby oficjalnie są ale żeby było śmiesznie to ich nie ma XD nikt nic nie widział nikt nic nie słyszał może są w jakiś większych miastach dostępne tylko? Skoro na karcie simplusa10 zarabiają 1,50 bo normalnie kosztuje 8,50 +druk i dystrybucja to walę to i wolę zawsze doładowywać online...... Kiedyś w tiktaku jak kupowałeś za 20 to miałeś tylko 15,6... bo odejmowali 22%....... ale ceny były netto..... ech.... stare czasy
_________________ "Bycie prostym człowiekiem często bywa zaszczytem. Bycie prostakiem - tylko wstydem"
"Czasem lepiej zamilknąć niż mówić, kiedy nie ma się nic do powiedzenia"
^^ Dedykowane krepie ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum